OVERLOAD 2024 - SCARS

Overload Crew vă invită in perioada 13 – 15 septembrie 2024 la al zecelea eveniment din seria Overload.

În ultimii ani Overload a fost unul dintre cele mai importante evenimente de airsoft din România.

Mai jos veți găsi detaliile esențiale ale evenimentului din acest an. Vă invităm să le parcurgeți.

Scenariu

Într-o lume nu atât de diferită de a noastră, două națiuni vecine, Zephyria și Novaria, s-au trezit în pragul războiului. Tensiunea creștea de zeci de ani, înrădăcinată în vechile cicatrici care refuzau să se vindece.

Originea conflictului datează de la o dispută teritorială asupra unei regiuni de graniță bogate în resurse. În ciuda încercărilor de soluționare diplomatică, rănile trecutului s-au deteriorat. Fiecare națiune s-a ținut de nemulțumiri, reale sau percepute, din vechile ciocniri care au modelat narațiunile poporului său.

Zephyria și Novaria erau ambele puteri militare moderne, echipate cu tehnologie avansată și armate formidabile. Cicatricile trecutului au fost gravate în amintirile colective ale cetățenilor lor, transmise din generație în generație ca o moștenire întunecată.

Scânteia care a aprins butoiul de pulbere a venit sub forma unei mici încălcări la graniță, o ciocnire pe o porțiune de pământ disputată. Deși a început ca un incident minor, ecourile istoriei au reverberat în mintea liderilor militari și a personalităților politice de ambele părți. Cicatricile trecutului se profilau mari, întunecând judecata și creând o atmosferă de neîncredere.

Pe măsură ce luptele au escaladat, ambele națiuni și-au mobilizat forțele, desfășurând trupe de-a lungul graniței. Aerul trosni de tensiune în timp ce armatele moderne se înfruntau, cu armele lor avansate pregătite pentru conflict. Cicatricile trecutului se manifestaseră în prezent, iar spectrul războiului arunca o umbră peste peisajul cândva pașnic.

În mijlocul pregătirilor pentru luptă, câteva voci au cerut reținere și diplomație. Unii și-au amintit costul războiului din conflictele anterioare, îndemnându-și liderii să caute soluții pașnice și să rupă ciclul răzbunării. Cu toate acestea, cicatricile au fost adânci, iar tobele de război au înecat cererile pentru motiv.

În timp ce cele două armate se aflau în pragul unei ciocniri devastatoare, lumea și-a ținut respirația, sperând că liderii vor găsi o modalitate de a aborda vechile cicatrici care le bântuiau națiunile. Rezultatul a stat în balanță, cu alegerea între conflictul continuu și posibilitatea de a vindeca rănile trecutului.

Factiuni:

Zephyria Eagles – ZE

Novaria Bears – NB

Calendarul evenimentului Overload 2024

Sosirea si check-in/crono vor incepe de joi (12.09.2024) la ora 12:00 pana la ora 18.00 si vor continua vineri (13.09.2024) de la ora 08.00 pana la ora 12.00.
Toate operatiunile de inregistrare vor fi incheiate la ora 12:00.

Start-joc va fi vineri (13.09) la 14:00.
Stop-joc va fi duminica dimineata (15.09) la ora 08.00.
Jocul se va desfasura si pe timpul noptii.
Intervalul efectiv de joc este vineri 13.09 ora 14:00 – duminica 15.09 ora 08:00.

Locul de desfășurare