Noi suntem Overload Crew

Organizăm în fiecare an evenimentul sportiv de airsoft OVERLOAD ®.

Sub umbrela aceluiași nume inițiem, organizăm și coordonăm diferite acțiuni și campanii cu semnificație socială, sportivă și culturală în regiunea în care activăm, centrul de comandă fiind la Sibiu.

Overload Crew este o echipa dinamică. Implicarea se face din proprie inițiativă, ca voluntar, pentru perioada de timp pe care fiecare o consideră oportună.

De-a lungul timpului din echipă au făcut parte mai mulți jucători de airsoft, am avut sponsori ocazionali și colaboratori din afara airsoft-ului și am fost permanent susținuți de diverși parteneri.

În lunile aprilie și mai 2011 am organizat primele două evenimente-pilot în locația deja consacrată: operațiunile Tormenta Blanca și Rio de Sangre. Aceste prime evenimente au adunat peste 50 respectiv peste 80 de jucători din regiune și au pus în aplicare scenarii de ficțiune, derivate din războiul cartelurilor de droguri cu guvernele țărilor din America Latină.

Succesul acestor evenimente pilot, alături de experiența participării la evenimente internaționale ne-au încurajat să inițiem în toamna anului 2011 o serie de evenimente sportive de airsoft sub titlul OVERLOAD ®, cu trimitere directă spre solicitarea fizică și psihică specifică milsim-ului.

În formula de organizare s-au implicat masiv, la toate evenimentele, jucătorii pe care îi știți din comandamentele bazelor, din acțiunile logistice de la înscriere, înregistrare, cronografiere și suport tehnic.

Dacul

dacul1

Qatary

qatary

Zeze

zeze1

Skipper

skipper3

Tarry

tarry

Hort

hort1

Zombie

zombie1

Bull

bull1

Bogdy

bogdy

Basty

Basty

Ami

Ami

Seby

sebi

Ruairi

andrei3

DMZ

DMZ

Ratonul

ratonul

COP

cop

Valik

valik

Muffinz

Muffinz