Overload 2018

Dawn of The Iron Beast

Pentru prima data OVERLOAD  a fost un eveniment invite only.

La eveniment au participat 419 jucatori din tara si strainatate care timp de 40 ore au facut ca aceasta editie sa fie una memorabila.

Am revenit la dresscode-ul bazat pe headwear.

Si anul acesta provocarile cele mai însemnate au fost de ordin logistic și ne-am concentrat pe construirea unor zone de trecere a cursului de apă, organizarea transportului în bază și asigurarea unor condiții rezonabile de igienă în teren. Obiectivele au fost individualizate si fortificate iar centrele de comanda (HQ) au fost construite in joc.

In zona centrala au fost concentrate: satul, magazinele si cateringul.

Parcarea s-a amenajat in apropierea check-in-ului si a fost pazita pe toata perioada evenimentului

După înfrângerea suferită la Defileul Roșu forțele KAF sunt nevoite să se retragă, regrupeze și să ducă o luptă de gherilă în timp ce forțele Bristeniei pun stăpânire pe resursele din teritoriile nou cucerite.

Background

Istoria relațiilor dintre cele 2 țări (Bristenia și Kazîrstan) este marcată de decenii de violenta pe criterii politice si ideologice, dar mai ales pentru controlul zonei de graniță, bogată în resurse fosile și o adevărată autostradă pentru traficul de droguri. Victoria Bristeniei și ocupația agresivă nu reușesc decât să întărâte populația kazîră, care a jurat răzbunare.

Cele 2 principale forte combatante sunt:

1) Kazîr Armed Forces (KAF)
Loială guvernului kazîr, aflat în exil. Cu un buget pe terminate, duce luptă de gherilă.
Formată in mare parte din foști militari în termen și voluntari.

2) Bristenia National Army (BNA)
Aflată într-un rol nefamiliar, și anume ca forță de ocupație. Neoficial, oferă protecție contra cost cartelurilor de droguri ce și-au extins operațiunile în teritoriile ocupate. Această activitate se dovedește a fi una foarte profitabilă.

Traficul de narcotice se desfasoara pe un traseu logistic cunoscut sub numele de Poteca Măgarilor / Mule Trail.

Conflictul

KAF plănuiește un atac concertat în timp ce BNA pare mai mult preocupată de afacerile cu droguri decât să-și păzească spatele.