Overload 6

The Battle Of The Red Gorge // 2016

Anul acesta am avut parte de cea mai mare participare din istoria evenimentului sportiv de airsoft OVERLOAD (R).

Provocările cele mai însemnate au fost de ordin logistic și ne-am concentrat pe construirea unor zone de trecere a cursului de apă, organizarea transportului în bază și asigurarea unor condiții rezonabile de igienă în teren. Obiectivele au fost individualizate și răspândite în zone pe care la edițiile anterioare nu le-am exploatat suficient. Vegetația devine tot mai deasă. Din nou constatăm cum natura își recuperează teritoriul.

Serviciile de catering au făcut eforturi pentru a accede locurile desemnate dar prestația efectivă nu a fost la nivelul experienței anterioare.

Conflictul pe granița imaginară a Bristeniei și Kazârstanului s-a consumat pe fondul unui eșec al comandamentului KAF de a-și coordona trupele.
O serie de reacții întârziate ale comandamentului și câteva ordine încălcate în mod repetat de câteva unități au condus la pierderea globală a eficienței și scăderea moralului.

Câteva accidente și intervenții de salvare au acaparat o bună parte din resursele organizatorilor și le-au deturnat de la conducerea firului epic al jocului.

Am învățat lucruri despre organizarea evenimentului, în principal din situațiile neplăcute dar și din feedback-ul predominant pozitiv primit de la participanți, atât la plecare cât și online.