Overload 2019

Shadow Gambit

OVERLOAD  eveniment invite only.

La eveniment au participat 420 jucatori din tara si strainatate care timp de 40 ore au facut ca aceasta editie sa fie una memorabila.

Dresscode-ul bazat pe headwear.

Si anul acesta provocarile cele mai însemnate au fost de ordin logistic și ne-am concentrat pe construirea unor zone de trecere a cursului de apă, organizarea transportului în bază și asigurarea unor condiții rezonabile de igienă în teren. Obiectivele au fost individualizate si fortificate iar centrele de comanda (HQ) au fost construite in joc.

In zona centrala au fost concentrate: satul, magazinele si cateringul.

Pentru prima data Fortele de Operatii Speciale (FOS) au participat la eveniment.

Parcarea s-a amenajat in apropierea check-in-ului si a fost pazita pe toata perioada evenimentului

Republica TAIRA
– Locuitori – 3,250,000
– Suprafata – 53,800 km²
– Resurse – petrol, diamante

O tara corupta, framantata de un razboi civil. La conducerea Armatei Nationale Taira, guvernul actual a adus un general renumit, dur si cu experienta, Nicholas Clutterbuck, fost comandant al Armatei Nationale din Bristenia (BNA). Scopul final al acestuia este nimicirea Fortelor de Gherila (Golden Rats) si de a restaura linistea in Republica. Totodata trebuie sa asigure securitatea exploatarii resurselor oficiale (petrol, diamante), dar si a plantatiilor de coca si transportul acestora in tara vecina. Convoaiele pot circula doar terestru, printr-o trecatoare muntoasa marginita de Shadow Jungle. Paza exploatarilor minerale si a convoaielor este asigurata de o companie internationala de securitate Chimera Corp, coplesita de atacurile tot mai indraznete ale rebelilor. Nicholas Clutterbuck a deplasat in zona o armata foarte bine pregatita care urma victorilor avute in jungla si-a castigat renumele de Taira Tigers.

Fortele de gherila (Golden Rats) sunt civili, revoltati, satui de teroarea impusa de armata si de saracia tot mai crunta in care traiesc, guvernul corupt acaparand toate bogatiile tarii.
Chiar daca se confrunta cu lipsa banilor, armamentului si o pregatire militara insuficienta, Golden Rats au reusit pana acum sa creeze probleme serioase guvernului Taira si pierderi in randul mercenarilor care asigura paza facilitatilor de la care au reusit sa captureze echipament militar performant. Un ajutor nesperat a venit de la dusmanul declarat al generalului Nicholas Clutterbuck, fostul comandantul al armatei din Kazîr (KAF), Generalul Piotr Mitzikovski.
Militar de cariera, calit in razboaiele cu Bristenia, acest nemesis al lui Clutterbuck, trece granita insotit de un grup de oameni de incredere, fosti luptatori KAF, care refuza sa accepte situatia din Bristenia, pregatiti sa ajute fortele de gherila sa elibereze populatia de teroarea Taira Tigers si de dictatura coruptului guvern Taira, visand la o Republica pe care sa o conduca dupa bunul lui plac.

Conflictul a atras atentia Coalitiei Internationale care monitorizeaza extrem de atent evenimentele, fiind pregatiti sa intervina.

Zarurile au fost aruncate! Jocurile sunt facute, batalia pentru Taira incepe, oare cine o sa fie castigatorul?