Overload 2023

Op. Turning Point

OVERLOAD  eveniment invite only.

La eveniment au participat 555 jucatori din tara si strainatate care timp de 42 ore au facut ca aceasta editie sa fie una memorabila.

Dresscode-ul bazat pe headwear.

Si anul acesta provocarile cele mai însemnate au fost de ordin logistic și ne-am concentrat pe construirea unor zone de trecere a cursului de apă, amenajarea mai multor drumuri, organizarea transportului în bază și asigurarea unor condiții rezonabile de igienă în teren. Obiectivele au fost individualizate si fortificate (HQ GR, HQ TT, Fort, Motor Pool, Fuel Depot, Nest) iar centrele de comanda (HQ) au fost construite in joc.

In zona centrala au fost concentrate: satul si cateringul.

Parcarea s-a amenajat in apropierea check-in-ului si a fost pazita pe toata perioada evenimentului.

Republica TAIRA
– Locuitori – 3,250,000
– Suprafata – 53,800 km²
– Resurse – petrol, diamante

După înfrângerea suferită anul trecut, Golden Rats au fost nevoiți să se refugieze în cele mai sălbatice zone ale Tairei. Aflați constant în retragere, încolțiți de Taira Tigers, cu comandanții în lipsă de idei, forțele rebele speră la o minune care să le readucă motivația de a lupta.

Minune care vine de pe tărâmul îndepărtat al Republicii Kazîre, chiar din satul natal al lui Piotr Mitzikovski…

I se spune “Noul Mesia” și este fiul înaltului cleric din zonă. Întors după o lungă perioada petrecută singur în deșert, tânărul Cork Al-Elfoon (pe scurt COAE) își găsește țara răvășită de războiul cu Bristenia și tatăl pe patul de moarte.

Însetat de răzbunare, pleacă pe meleagurile Tairei, unde predică nevoia unui nou război sfânt, poruncit de un dumnezeu care l-a desemnat să conducă poporul ales spre victorie.

Carismatic, cu un discurs înverșunat, fermecător pentru femei și intimidant pentru barbati, Cork reușește sa coaguleze forțele decimate ale GR alături de fărâmele armatei Kazîre și să remonteze mașinăria de război împotriva TT.

Noua forță rebelă își face apariția: o adunătură pestriță, care pariază totul pe tactici de gherilă și teroare. Îndoctrinați, fanatici, pregătiți să se sacrifice până la ultimul om, pregătesc nerăbdători marea ofensivă împotriva lui Clutterbuck și ai lui Taira Tigers.

Factiuni:
Taira Tigers – TT
Golden Rats – GR