23

Jan 2018

Overload NEWS

Înscrieri

Din dorința de a crește nivelul jocului și a promova responsabilitatea în rândul cluburilor și al echipelor de airsoft din Romania dar și pentru a diminua riscul de accidentare și numărul de conflicte între jucători, am hotărât ca această ediție a OVL să fie invite-only.
Procedura de înscriere va funcționa după cum urmează:

1. Vom publica pe pagina web a eventului un formular online prin intermediul căruia reprezentanții cluburilor / echipelor doritoare vor trimite o cerere de participare
2. Pe baza cererii aplicanții vor primi un tabel nominal ce trebuie completat cu datele membrilor care doresc să ia parte la event
3. După completare tabelele vor fi trimise la o adresă de email pusă la dispoziție de către organizatori.
4. Participanții validați vor fi trecuți pe listele oficiale de înscriși și vor fi anunțați pe pagina web a eventului. Confirmarea înscrierii se va face și prin email.

Mențiuni importante
Cluburile și echipele își asumă întreaga răspundere pentru membrii participanți la eveniment. Eventualele penalizări în urma incălcării regulamentului extins al OVL 2018 se vor aplica atât la nivel individual cât și la nivel de club / echipă.
Independenții pot fi preluați pe listele cluburilor / echipelor prietene și vor fi supuși aceluiași regim precum membrii obișnuiți (atrag răspunderea întregii echipe sau a clubului)

Calendar înscrieri
11 – 25 februarie: perioadă acceptare cereri de participare
25 Februarie – 31 Martie perioadă transmitere tabele nominale
25 Februarie – 31 Mai perioadă efectuare plăți.

 

Cost participare

Costul de participare va fi fix: 240 LEI și va include
– acces la terenul de joc
– minimum 5l apă plată
– voucher masă
– plic jucător (rip-to-open ce va conține harta, regulament, banderolă rănit, mission intel)
– acces la toalete ecologice
– logistică<
… and a hell of a game!

 

Dresscode

Pentru ediția 2018 am luat în considerare mai multe aspecte, inclusiv feedback-ul comunității și am decis să revenim la diferențierea facțiunilor prin dresscode și implicit renunțarea la banderole.
Regulile privind dresscode-ul vor fi anunțate în curând.