01

Dec 2023

OVERLOAD NEWS

Din dorința de a crește nivelul jocului și a promova responsabilitatea în rândul cluburilor și al echipelor de airsoft, dar și pentru a diminua riscul de accidentare și numărul de conflicte între jucători, am hotărât ca și această ediție a OVERLOAD să fie invite-only.

Procedura de înscriere este următoarea:

  1. Vom publica pe pagina web a eventului un formular online prin intermediul căruia reprezentanții cluburilor / echipelor doritoare vor trimite o cerere de participare
  2. Pe baza cererii aplicanții vor primi un tabel nominal ce trebuie completat cu datele membrilor care doresc să ia parte la event
  3. După completare tabelele vor fi trimise la o adresă de email pusă la dispoziție de către organizatori.
  4. Participanții validați vor fi trecuți pe listele oficiale de înscriși și vor fi anunțați pe pagina web a eventului. Confirmarea înscrierii se va face și prin email.

Mențiuni importante

Cluburile și echipele își asumă întreaga răspundere pentru membrii participanți la eveniment. Eventualele penalizări în urma incălcării regulamentului extins al OVL 2024 se vor aplica atât la nivel individual cât și la nivel de club / echipă.

Independenții pot fi preluați pe listele cluburilor / echipelor prietene și vor fi supuși aceluiași regim precum membrii obișnuiți (atrag răspunderea întregii echipe sau a clubului)