Capturare Motor Pool, Fuel Depot, Fort: http://www.overload.com.ro/instructiuni-pentru-capturarea-obiectivelor/

Pt distrugerea HQ, trebuie declansata grenada fumigena montata in interiorul comandamentului. Distrugerea HQ înseamnă scoatarea din joc a comandamentului și implicit a comunicațiilor cu comandamentul timp de o oră.

Mortierele au efect doar asupra obiectivelor secundare si a masinilor, nu si asupra HQ. O lovitură de mortier în interiorul perimetrului obiectivului înseamnă moartea tuturor jucătorilor aflați în perimetrul respectiv (nu se aplică HQ-urilor de facțiune). O lovitură de mortier care atinge un vehicul înseamnă scoaterea din joc a vehiculului alături de toți ocupanții acestuia (inclusiv a șoferului).

Masinile fac respawn in baza, la fix si la jumatate, doar daca factiunea proprie detine unul din obiectivele Motor Pool sau Fuel Depot. Daca factiunea proprie nu mai detine nici unul dintre aceste doua obiective, masinile operationale isi continua misiunea, dar dupa distrugere nu mai pot face respawn pana la capturarea unuia dintre obiectivele mentionate.

O mecanizata operațională nu poate transporta morți

O mecanizata distrusă care se întoarce la respawn poate transporta doar morți (inclusiv șoferul)

Economie: BNA are de recuperat drogurile de la plantatie aflate in lazi , (o data la 4 ore)care trebuie transportate in sat. In sat sunt platiti cu bani pt asta. Banii se vor folosi pt a cumpara avantaje (fumigene, bomba MOB, bombe biologice, mortiere, IED albastru , mine claymore, camion, ammo box, respawn mobil)
Cum functioneaza: Un squad BNA trebuie sa mearga in sat sa obtina cifrul de la o cutie. DOAR BNA POATE OBTINE CIFRUL DE LA PLANTATIE SI DOAR JUCATORII BNA POT DESFACE LACATUL. Cifrul este transmis echipei care este la plantatie pt a desface un lacat. Se pleaca cu cutia si se incearca sa se ajunga in sat pt a livra drogurile. Este permis sa fie atacati pe drum pentrut a se fura cutia cu droguri. Jucatorii care cara cutia si care sunt loviti trebuie sa lase cutia jos, de unde poate fi recuperata de un alt coechipier sau de un adversar. Valoarea obtinuta la vanzare de KAF o sa fie mai mica decat ar obtine BNA.
Aceasta misiune este on going, functioneaza pe tot parcursul jocului.

KAF are de transportat de la Oil Rig produse de rafinarie aflate in lazi , pt a le comercializa in sat. In sat sunt platiti cu bani pt asta. Banii se vor folosi pt a cumpara avantaje (fumigene, bomba MOB, bombe biologice, mortiere, IED albastru , mine claymore, camion, ammo box, respawn mobil)
Cum functioneaza: Un squad KAF trebuie sa mearga in sat sa obtina cifrul de la o cutie. DOAR KAF POATE OBTINE CIFRUL DE LA OIL RIG SI DOAR JUCATORII KAF POT DESFACE LACATUL. Cifrul este transmis echipei care este la Oil Rig pt a desface un lacat. Se pleaca cu cutia si se incearca sa se ajunga in sat pentrut a livra produsele de rafinarie. Este permis sa fie atacati pe drum pt a se fura cutia. Jucatorii care cara cutia si care sunt loviti trebuie sa lase cutia jos, de unde poate fi recuperata de un alt coechipier sau de un adversar.. Valoarea obtinuta la vanzare de BNA o sa fie mai mica decat ar obtine KAF.
Plantatia si Oil rig pot fi blocate de catre adversar pt a impiedica Bna sa ia drogurile, si Kaf sa ia canistrele. Dar este mai avantajos sa ii lasi sa ia resursele si sa le furi dupa aia

DISPOZITIVE FUMIGENE pentrut imobilizat masini: Dispozitiv furnizat de organizator care se cumpara cu bani ingame (o fumigena de culoare violet atasata la un cartus de toner mic). Fumul nu are efect asupra jucatorilor . Masina nu poate trece de o fumigena activa. Daca are una in fata se poate deplasa in spate. Daca are una in spate se poate deplasa in fata. Daca are una in fata masinii si una in spate masina este blocata intre fumigene pentrut timpul cat fumigenele scot fum si nu poate fi miscata. Practic acestea sunt baricade mobile care pot fi amplasate foarte repede. Mecanizata poate fi distrusa cu mortier, bomba cu led sau IED albastru (cartus de toner mic vopsit albastru, si care trebuie pus in bena sau in interiorul cabinei, nu se arunca pt a evita accidentarile– VALABIL DOAR PENTRU HUMVEE).

BIOLOGICAL BOMB :
Dispozitive furnizate de organizator care se cumpara cu bani ingame, cu o fumigena inauntru. Greutate aprox 10 kg . Fumigena de culoare galbena. Se declanseaza la max 20 m de obiectiv . In urma atacului biologic asupra unui obiectiv, obiectivul trebuie atins de fumul galben. Toti jucatorii aflati in obiectiv la acel moment sunt considerati morti trebuind sa evacueze obiectivul si trebuie sa se indrepte spre respawn,

AMMO DEPOT
Mobil, o masina desemnata de comandant, are un steag personalizat, este trimisa cu convoiul la obiectiv
Timp limitat, 60 minute
Se poate incarca la max 2 metri de masina
Se poate distruge, masina se intoarce in baza si se pierde ammo depot
Se incepe jocul cu un ammo depot disponibil, restul se cumpara
Masina trebuie sa fie oprita ca sa poti incarca

RESPAWN MOBIL
Se cumpara din sat , tine loc de spital de campanie
Timp limitat, 90 minute.
Necesita un organizator, cu pavilon si steag de respawn
In pavilon se face respawnul propriuzis la fix si la jumatate.
La 25-40 metri organizatorul infige steagul.
Respawnul poate fi distrus prin culcarea la pamant a steagului.
Oamenii aflati in respawn care nu sunt inviati, pleaca sa faca respawnul in baza