26

Feb 2018

OVERLOAD NEWS

În urma discuțiilor constructive avute cu comunitatea HPA, am decis să acceptăm replicile HPA la Overload 2018. În acest sens am adăugat la regulament prevederi ce țintesc acest tip de replici și am modificat regimul de încadrare pe categorii de viteză / putere (clasa 151 – 170 m/s va fi rezervată strict replicilor manuale / bolt action).
 
Având în vedere aceste schimbări, am hotărât extinderea cu două săptămâni a perioadei de trimitere a cererilor de participare, astfel oferind deținătorilor de replici HPA timpul necesar pentru a se înscrie.
 
Pentru a nu complica anumite aspecte ale jocului și provocările în ceea ce privește echiparea participanților, regulamentul ediției 2018 va păstra o formulare mai relaxată a încadrării pe viteze și clase de replici. Rugăm însă participanții la event să nu uite caracterul mil-sim al acestuia și să nu împingă în mod nerealist performanțele replicilor din dotare.
 
Pe final, lansăm un comunicat oficial ce aduce clarificări legate de finanțele evenimentului sportiv OVERLOAD: http://www.overload.com.ro/wp-content/lib/comunicat_OVERLOAD_feb_2018.pdf