Înscrierile pentru Overload – Op. Turning Point se vor deschide in 5 APRILIE 2020

Dragi prieteni OVERLOAD,

având în vedere unele evenimente din ultima perioadă, în special impactul pandemiei de COVID-19 la nivel global, deciziile recente la nivel național și recomandările făcute de experți, am hotărât AMÂNAREA cu trei săptămâni a startului înscrierilor pentru ediția 2020 – OVERLOAD Turning Point.
În acest moment intenționăm să deschidem perioada de înscrieri pe 5 Aprilie.
Vom folosi acest răgaz pentru a monitoriza evoluția situației și a lua măsurile necesare pentru a oferi un eveniment de calitate, în deplină siguranță, așa cum v-am obișnuit.
Vă vom ține la curent cu pașii următori. Avem încredere că vom trece toți cu bine peste această perioadă și ne vom revedea mai veseli, mai optimiști, în septembrie.
Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

The OVERLOAD Crew

 

Important: această ediție a OVERLOAD este invite-only. Detalii privind procesul de înscriere:

  1. Prin intermediul formularului online de mai jos, reprezentanții cluburilor / echipelor doritoare vor trimite o cerere de participare
  2. Pe baza cererii aplicanții vor primi un tabel nominal ce trebuie completat cu datele membrilor care doresc să ia parte la event
  3. După completare tabelele vor fi trimise la o adresă de email pusă la dispoziție de către organizatori
  4. Participanții validați vor fi trecuți pe listele oficiale de înscriși și vor fi anunțați pe pagina web a eventului. Confirmarea înscrierii se va face și prin email.