Overload 2016 - The Battle of the Red Gorge

Overload Crew vă invită in perioada 2 – 4 septembrie 2016 la al șaselea eveniment din seria Overload.

În ultimii cinci ani Overload a fost unul dintre cele mai importante evenimente de airsoft din România, iar in 2015  s-a bucurat de prezența a peste 450 de participanti. Sperăm ca și în acest an evenimentul să se bucure de aceeași popularitate.

Mai jos veți găsi detaliile esențiale ale evenimentului din acest an. Vă invităm să le parcurgeți.

Scenariu

2016. An electoral în Kazîrstan, o fostă națiune sovietică. Bristenia, țara vecină și vechi adversar, vede oportunitatea perfectă pentru a acționa.

Calendar

Sosirea și check-in/crono vor începe de joi (01.09.2016) la ora 16:00 până la ora 22.00 și vineri de la ora 08.00 până la ora 14.00.

Regulament

Recomandăm parcurgerea atentă a regulamentul actualizat, pentru a evita eventualele neplăceri cauzate de nerespectarea lui.

Scenariu

2016. An electoral în Kazîrstan, o națiune din fostul bloc sovietic. Bristenia, națiune vecină și vechi adversar, vede oportunitatea perfectă pentru a acționa.

Background

Istoria relațiilor dintre cele 2 țări este marcată de decenii de violenta pe criterii politice si ideologice, dar mai ales pentru controlul zonei de graniță, bogată în resurse fosile. Această zona e cunoscută sub numele de Red Gorge, dupa valurile de sange ce au curs aici in decursul anilor si care pateaza si acum versanții defileului.

Cele 2 principale forte combatante sunt:

1) Kazîr Armed Forces (KAF)
Loiala guvernului kazîr. Principala forta in regiune. Sustinuta de la bugetul de stat.
Formata in mare parte din militari in termen. Dispune de o unitate de luptatori de elita,
cunoscuti sub numele de Red Cobras.

2) Bristenia National Army (BNA)
Armată specializata in lupta de gherilă. Neoficial, ofera protecțtie contra cost cartelurilor de droguri ce opereaza in zona de graniță și exportă droguri în Kazîrstan, aceasta fiindu-le una dintre sursele de venit. Dispune de o unitate de luptatori de elita cunoscuti sub numele de Devil’s Shadows

Pe zona de graniță conflictul e înghețat de mai mulți ani. Ambele forțe armate au trupe desfășurate pe graniță, în stare de alertă permanentă.

Există un singur punct oficial de trecere al frontierei, puternic fortificat. Traficul de narcotice se desfasoara pe un traseu logistic ce traverseaza clandestin granita, cunoscut sub numele de Poteca Măgarilor / Mule Trail.

Reaprinderea conflictului

Unul dintre candidatii la presedintia Kazîrstanului e adversar declarat al Bristeniei. Daca ajunge presedinte, promite ca va lansa atacuri fara precedent pentru a distruge traficul de droguri ce corup tara și a prelua controlul asupra defileului și resurselor sale. Vestea proastă e că acest candidat conduce în sondaje.

BNA sunt constienti de asta si planifica sa-l asasineze si sa elimine din fasa acest pericol.

Cel mai bun prilej pentru o astfel de tentativa pare a fi vizita in scop electoral pentru care convoiul urmeaza a tranzita un mic sat aflat in apropierea granitei.

Calendarul evenimentului Overload 2016

Sosirea si check-in/crono vor incepe de joi (01.09.2016) la ora 16:00 pana la ora 22.00 si vineri de la ora 08.00 pana la ora 14.00.
Toate operatiunile de inregistrare vor fi incheiate la ora 14:00.

  • Start-joc va fi vineri (02.09) la 16:00.
  • Stop-joc va fi duminica dimineata (04.09) la ora 10.00.
  • Jocul se va desfasura si pe timpul noptii.

Intervalul efectiv de joc este vineri 02.09 ora 16:00 – duminica 04.09 ora 10:00 (42 ore de joc).

Locul de desfășurare