Piotr Mitzikovski aka Mytzu

Abandonat de părinți la o vârstă fragedă, din cauza simpatiilor liberale. Și-a găsit primul cămin ca și copil de trupă în armata albaneză, de unde a fost racolat și reformat de serviciile secrete cazace. Următorii trei ani i-a petrecut cutreierând lumea în misiuni ultra secrete, în același timp câștigând în mod misterios în greutate și devenind un fin cunoscător al mojito-urilor și rețetelor de crème brûlée pe plan global.

În cele din urmă a fost capturat de serviciile de contraspionaj kazîre și condamnat la muncă silnică în alcovul nevestelor de generali ce sufereau de plictiseală cronică. În scurt timp, folosindu-se de șarmul nativ, competențele dobândite ca agent secret și inteligența medie, a devenit un apropiat de încredere al statului major kazîr, de unde și-a început drumul glorios spre stelele de general amiral și evident comandant suprem.

În timpul liber îi plac plimbările pe plajă sub clar de lună și aeronautica artizanală. Un fapt puțin cunoscut despre el e că, în secret, pe sub haine umblă complet gol.