Nicholas Clutterbuck aka Nick70

Născut Nicholas Dorotel Clutterbuck, într-o familie de intelectuali bristenezi cinstiți dar onești. De mic copil etalează abilități de lider, în special în rândul haitelor de câini maidanezi din cartierul natal. Corupt în adolescență de iluzia puterii absolute, devine liderul unei rețele de prostituate adolescente, colege de liceu. Nick se dovedește a fi un pește milos si responsabil, asigurându-se mereu că fetele își fac lecțiile și că notele lor nu au de suferit.

Odată cu descoperirea eforturilor extra-curiculare depuse de clasa 10A sub conducerea fiului rebel, părinții hotărăsc trimiterea acestuia la școala militară. Acolo Nick suferă prima decepție în dragoste dar tot răul se dovedește a fi spre bine: în același timp el dezvoltă o pasiune pentru dans și învață să deteste mirosul de zahăr ars.

Odată cu începerea conflictului bristenez-kazîr Nick este trimis pe front. Aici preia conducerea singurului pluton de forțe speciale format în exclusivitate din femei, o situație familiară lui. Totuși, stresul post-traumatic îi vine de hac, fiind lăsat la vatră unde se specializează ca sudor. În timpul liber, pentru a face un ban în plus din pasiunea lui, dansul, se angajează animator în cadrul barului comunal unde devine celebru datorită scenelor fierbinți în care își toarnă apă peste trupul gol.

Celebritatea i-a fost însă aproape fatală, el fiind răpit de agenți kazîri și forțat să performeze până aproape de epuizare pentru neveste plictisite de generali. Ajunge să concureze cu numitul Piotr Mitzikovski aka Mytzu pentru dragostea clandestină a unei singure femei, astfel cei doi devenind dușmani de moarte.

Declarat indezirabil, este expulzat din Kazîrstan după scurt timp. Regăsindu-se în sânul patriei natale și însetat de răzbunare, Nick reușește în timp record performanța de a ajunge comandant al BNA.

În timpul liber este bineînțeles pasionat de dans în aer alpin și de împăiat fluturi. Un fapt puțin cunoscut despre el e că și-a pierdut în luptă degetul mijlociu de la mâna dreaptă, primind în schimb un deget bionic cu turații reglabile. În mod misterios însă, acest lucru îl face foarte popular în rândul populației de gen feminin.